Select Page
Transformaties

Een succesvolle transformatie start met goed luisteren naar de ambities en uitdagingen van je medewerkers en organisatie. Of het nu gaat om een groei of inkrimping: wij kijken naar je organisatie met een nieuwe bril en maak op de juiste manier de efficiëntieslag.

“Je blijft steeds vanuit je eigen waarden werken en zorgt voor een oplossing die precies bij de ambities van je bedrijf past.”

Transformaties? Dat zijn uitgebreide veranderingen van de manier waarop het werk wordt gedaan. Het gaat over de uniekheid van je organisatie, om deze centraal te zetten en hierdoor je onderneming te laten groeien richting de toekomst. Je blijft steeds vanuit je eigen waarden werken en zorgt voor een oplossing die precies bij de ambities van je bedrijf past.

Klaar om te starten met verandermanagement?

Vaak worden zulke transformaties gestart vanuit het oogpunt van financieel rendement, maar er zijn een tal van andere zaken die we niet het oog mogen verliezen. Vertrouwen en begrip van wat er écht speelt in je organisatie, dat is essentieel om te starten aan een transformatie. We starten dit traject dan ook op met luisteren en het stellen van vragen. Wordt je bedrijf groter of misschien net kleiner? Myrna Coaching & Consulting zorgt voor een nauwe samenwerking en de correcte afwegingen voor de toekomst van je bedrijf.