Select Page

Over Nathalie Claes

Ik ben Nathalie Claes, mama van een tienerdochter maar evenzeer een gepassioneerde en gedreven onderneemster; een gelukkige en evenwichtige levensgenieter met een breed interesseveld.

Wat ik doe

Als managementconsultant en business coach ondersteun ik organisaties bij het uitvoeren van succesvolle transformaties, zowel bij groei als inkrimping. Door op de juiste manier de efficiëntieslag te maken, zorg ik ervoor dat je met een sterke organisatie en gemotiveerde medewerkers verder kan. We leggen samen de structuur en focus waar ze hoort zodat jij de leider in jezelf naar boven brengt. Samen een team creëren dat met elkaar verbonden is én eenheid kent en de juiste medewerkers op de juiste plek plaatsen zodat je als bedrijf de juiste zaken doet – daar draait het om.

“Ik coach met oprechte bewondering en nieuwsgierigheid, maar ik prikkel je graag door heel veel te spiegelen.”

Waarom ik doe wat ik doe

Het was in 1997 toen mijn leven van de ene dag op de andere veranderde: ik had reuma. Ik ging de komende 10 jaar continu over mijn grenzen, zowel fysiek als mentaal, tot ik me professioneel liet bijstaan om er terug bovenop te komen. Op dat moment heb ik de beslissing genomen om naast mijn carrière in de corporate wereld ook te gaan coachen om anderen vooruit te helpen.
Resultaatgedreven, no-nonsense en geen theoretisch gezwam: ik ben een performance coach met oprechte bewondering en nieuwsgierigheid, maar ik prikkel je graag door heel veel te spiegelen.