Select Page

Bedrijfsstrategie en (online) workshops

Heb jij al een plan om je gewenste groei te realiseren en is het duidelijk voor iedereen waar de organisatie heen gaat?

Business management: een krachtige strategie en bedrijfsplan opstellen, is belangrijker dan ooit. Als ondernemer moet je uitstippelen waar je je bevindt, waar je naartoe wil en hoe je daar juist wil komen. We gaan samen aan de slag met jouw dromen, ideeën en plannen en maken ze zo concreet en meetbaar mogelijk, zodat ze ook effectief gehaald kunnen worden. Want dromen of plannen hebben is leuk, maar deze waarmaken, is veel leuker…

Bedrijfsstrategie

Zonder inzichten te verwerven over de nieuwe richting die je bedrijf uitgaat of zonder het probleem te definiëren dat je hoopt op te lossen, sta je nergens. Aan de hand van een doorgedreven SWOT-analyse (strengths, weaknesses, opportunities, threats) kijken we welke prioriteiten er gesteld moeten worden. Uiteraard doen we dit samen zodat we er zeker van zijn dat de juiste focus op de juiste elementen gelegd wordt. We zetten samen je doelstellingen of criteria vast waaraan je moet voldoen, zodat jij de weg van succes kan bewandelen.

Performance Day

Ben jij zaakvoerder en wil je dat alle puzzelstukken van je organisatie naadloos in elkaar passen op vlak van strategie, processen en mensen? En ben je er helemaal klaar voor om je business een boost te geven en om eindelijk de touwtjes in eigen handen te nemen?

Tijdens Performance Day, een workshop om de 3 maanden, nemen we samen je organisatie onder de loep en bekijken we hoe je je kosten in je organisatie kan verlagen, hoe je je strategie kan optimaliseren, op welke klanten je best focust, en nog veel meer. Op één dag tijd, krijg je alle informatie mooi gebundeld die je kan gebruiken om je business naar een hoger niveau te tillen.
Ben jij klaar om écht aan je organisatie te werken?

Interesse in een strategiebepaling?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.