Select Page
KMO PORTEFEUILLE

Myrna Coaching & Consulting werd geregistreerd als dienstverlener voor de dienst Advies bij de kmo-portefeuille. Registratienummer: DV.A234355.
Myrna Coaching & Consulting werd geregistreerd al dienstverlener voor de dienst Opleidingen bij de kmo-portefeuille. Registratienummer: DV.O234356

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Met deze financiële steun kunnen ondernemingen opleidingen en adviesdiensten aankopen die de kwaliteit van hun organisaties verbeteren.

 

Geregistreerd dienstverlener

Myrna Coaching & Consulting is geregistreerd als dienstverlener onder het registratienummer DV.A234355 voor de pijler ‘Advies’.

Myrna Coaching & Consulting is geregistreerd als dienstverlener onder het registratienummer DV.O234356 voor de pijler ‘Opleidingen’.

 

Subsidies

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je onderneming:

Kleine ondernemingen (tot 50 voltijdse werknemers) ontvangen 40 procent steun met een plafond van 10.000 euro per jaar.

Middelgrote ondernemingen (tot 250 voltijdse werknemers) ontvangen 30 procent steun met een plafond van 15.000 euro per jaar.

De kosten voor cursusmateriaal, verplaatsingen, catering (tot 25 EUR/dag) zijn inbegrepen in het opleidingsbedrag. BTW komt niet in aanmerking voor de kmo-portefeuille en wordt dus rechtstreeks betaald aan de dienstverlener.

​​

Subsidieerbaar/niet-subsidieerbaar

Voor wat betreft KMO-portefeuille zijn we erkend voor:

​1-1 coachinggesprekken (leadership, veerkracht, management, life- & business)
Adviestrajecten rond strategie
Adviestrajecten rond GDPR
Stress & burn-out trajecten binnen uw onderneming
Onze opleidingen (in-company, op locatie, into the wild programma)

Registratie

Om subsidies aan te vragen, moet je onderneming online geregistreerd zijn. Dit kan eenvoudig op www.kmo-portefeuille.be met een elektronische identiteitskaart of federaal token.

 

Werkwijze
​Subsidies aanvragen en ontvangen gebeurt met een laagdrempelige online toepassing. Hiervoor volg je deze stappen:

Je schrijft jezelf of je werknemers in voor een opleiding. Of je beslist om een adviestraject te volgen en hebt hiervoor een overeenkomst met mij afgesloten.
Je doet online een subsidieaanvraag uiterlijk 14 dagen na aanvang van de opleiding of de start van het adviestraject.
Je stort je eigen aandeel in de kmo-portefeuille ten laatste dertig dagen na de aanvraag. De Vlaamse overheid vult dit bedrag aan met een subsidie.
Jij of je werknemers volgen de opleiding. Voor elke sessie wordt er een aanwezigheidslijst bijgehouden. Na het opleidingstraject vullen de deelnemers een evaluatieformulier in en ontvangen ze een gepersonaliseerd vormingsattest.
Voor een adviestraject is dit niet van toepassing, maar ontvangt u een uitgebreid rapport met een analyse en aanbevelingen.
Ik stuur het factuur op die je online betaalt met de kmo-portefeuille. Het btw-bedrag stort je afzonderlijk aan Myrna Coaching & Consulting.
​Zowel opdrachtgever als opdrachtnemer engageren zich de regelgeving van de KMO-portefeuille correct na te leven.
​​

​Vragen of hulp nodig bij de procedure?

​Ik help je met veel plezier.

Bel me op 0497/05 40 05 of mail naar n.claes@myrnacoachingconsulting.be.