Dromen Durven Doen !

 

Het jaareinde is in zicht.

Tijd om even de balans op te maken, om te kijken waar je staat. Welke verwezenlijkingen kan je afvinken? Waar ben je trots op ? Wat had anders kunnen lopen?

Tijd ook om al even reikhalzend uit te kijken naar volgend jaar.  Wat mag het magische 2020 jou brengen? Waar wil je voor gaan? Is dit nu het jaar waarin je eindelijk es…. ?

Tijdens de sessies Dromen_Durven_Doen nemen we je graag mee doorheen je eigen verhaal. Zijn er dingen die je wil blijven koesteren? Wat wil je afsluiten? Maar ook… wat wil je (nog) doen, oppikken, vastpakken, veranderen?

Tijdens de eerste sessie maak je een vision board van je verwachtingen en plannen in beeld brengt. Het helpt je om je doelen te concretiseren en te realiseren. Maar het is ook gewoon heel erg leuk om te doen!

Nadien volgen drie sessies waarin we werken rond assertiviteit. Hoe kan je nu je gedrag en je manier van communiceren afstemmen op jouw persoonlijke doelstellingen ? Welke stappen kan je best zetten om dàt te bereiken wat je wil ?

En in de laatste sessie zetten we jouw dromen om in daden! Met andere woorden : we brengen jouw in de actiemodus zodat je eindelijk es die plannen en die voornemens kan waarmaken!

Je kan je voor de afzonderlijke modules (Dromen, Durven, Doen) inschrijven, maar je kan ook het ganse pakket nemen en genieten van een korting.

Indien je samen met een vriend(in) komt, voorzien we nog een additionele korting bovenop de reeds toegekende korting!