Select Page
Loopbaancoaching

Voel je dat je veel energie verliest door je job en ben je toe aan nieuwe uitdaging? Via loopbaancoaching kan je inzichten krijgen in je talenten en passies, kan je je valkuilen ontdekken en de dingen die je eigenlijk liever niet doet. Maar loopbaancoaching kan je ook helpen bij het opstellen van een succesvol CV en je ondersteunen tijdens het sollicitatieproces. De maandagochtendblues? Die zijn helemaal passé na een loopbaancoaching.

Oplossingsgericht coachen: ontdek jezelf én je droomjob

De impact die het werk op ons leven heeft is groot. En dit niet alleen in het aantal uren per dag dat we op het werk doorbrengen, maar ook de voldoening die we ervaren bij het uitoefenen van ons werk en de hoeveelheid energie die we ‘s avonds nog over hebben zijn cruciaal. Een job vinden die je écht graag doet is daarom uiterst belangrijk. Myrna Coaching biedt loopbaancoaching aan in de vorm van individuele begeleiding of voor bedrijven.

Met behulp van oefeningen ontdek ik samen met jou je passies en talenten om deze opnieuw of ten volle te laten functioneren binnen je loopbaan en carrière. Via prikkelende en uitdagende vragen leer je kritisch naar jezelf kijken.

Praktisch

Door gebruik te maken van loopbaancheques kost 4u loopbaancoaching je maar 40€, de rest wordt betaald door de overheid. Daarnaast is Myrna Coaching & Consulting aangesloten bij het erkend loopbaancentrum Fulfil.