Programma’s & opleidingen

Peak Performance

Het Peak Performance programma is een intensief 6 maanden programma waarbij we alle huidige uitdagingen van je organisatie grondig analyseren. Daarna gaan we dieper in op de 5 elementaire bouwstenen van je organisatie om je zo de juiste structuur en focus te geven. De begeleiding gebeurt deels in groepsverband, deels door individuele coaching.

Performance Base Camp

Het Peak Performance programma is een intensief 6 maanden programma waarbij we alle huidige uitdagingen van je organisatie grondig analyseren. Daarna gaan we dieper in op de 5 elementaire bouwstenen van je organisatie om je zo de juiste structuur en focus te geven. De begeleiding gebeurt in groepsverband.

Performance Online

De Performance Online is een volledig online business programma bestaande uit verschillende video’s die je heel gemakkelijk zelf en autonoom kan bekijken. Hierbij krijg je ook maandelijks de kans om al jouw vragen te stellen, online en in een besloten FB-groep.

Strategie op 1 A4

Resultaten boeken draait rond 3 elementen: strategie planning, communicatie en uitvoeren! Strategie start met een degelijk business plan. Gebruik OGSM, een businessplan op 1 A4!

Samen met het hele management team gaan we 2 dagen werken aan de business!

Insights Workshop

Een insights workshop is een workshop van een volledige dag waarbij jouw team inzicht leren krijgen in de verschillende persoonlijkheidsstijlen in een werkcontext. Hierdoor zal je team beter met elkaar gaan communiceren en zullen de resultaten verbeteren.

Ook zeer geschikt voor management teams!

Mastermind for sustainable Results

Een MasterMind is een bijeenkomst van ondernemers om elkaar te helpen groeien.
Het idee werd groot gemaakt door Napoleon Hill, de auteur van een van de meest verkochte personal development boeken Think & Grow Rich (aanrader trouwens).
In een MasterMind zitten de leden dus om elkaar te helpen en te steunen. Om elkaar te challengen en een spiegel voor te houden. Om met elkaar te sparren en ideeën te bespreken.

Je kan inschrijven voor de mastermind nadat je 1 van de basispakketten gevolgd hebt! Samen met gelijkgestemde ondernemers/managers gaan we in op jouw uitdagingen.

Heb je liever iets op maat, dat kan perfect. Neem contact met me op en we bekijken samen wat voor jou de perfecte oplossing is