Peak Performance

Het ‘ Peak Performance Program’ is een intensief 6-maanden programma voor iedere ondernemer, CEO of manager die beseft dat een goede strategie en duidelijke focus en structuur aan de basis liggen van een rendabele business.  Dit programma is voor iedere ondernemer, CEO of manager die maximale prestaties wil halen en niet bang is van veranderingen.

Tijdens deze 6 maanden werken wij intensief samen aan jouw organisatie door die vanuit een 360 graden view te benaderen.

Om een succesvolle organisatie te hebben die excellente resultaten haalt en groeit, moeten bepaalde aspecten eerst volledig in orde zijn.  Je strategie moet helder en concreet zijn, je organisatiestructuur moet juist zijn, je moet de juiste mensen aan boord hebben en je moet de juiste ondersteunende middelen en systemen hebben.

In het ‘ Peak Performance Program’ werken wij aan al deze aspecten volgens het Performance Model, zodat je zeker bent van succes!

Als al deze bouwstenen in orde zijn en jij bovendien de nodige competenties en zelfvertrouwen ontwikkelt om je organisatie op deze reis te begeleiden, dan wordt verandering gemakkelijk.

Het Peak Performance Program is een traject dat niet alleen in groepsverband gebeurt, maar dat ook individuele begeleiding omvat. Deze individuele begeleiding is volledig op maat en helemaal afgestemd op jouw persoonlijke noden. Afhankelijk van het pakket dat je kiest.

Dus geen excuses meer om niet succesvol te zijn!

Prijs