MASTERMIND TO SUSTAINABLE RESULTS

Napoleon Hill wist het in 1937, toen hij Think and Grow Rich schreef, al heel goed dat 1 persoon alleen niet alle kennis hebben. En dat het noodzakelijk is om je te omringen met de juiste mensen.

Toen ik voor de eerste keer Think and Grow Rich van Napoleon Hill las, was ik meteen onder de indruk. Hij beschrijft in dit boek het MasterMind principe als volgt: “ De coördinatie van kennis en inspanning tussen 2 of meer mensen die werken aan een bepaald doel, in een geest van harmonie… Geen 2 geesten komen ooit samen zonder daarbij een derde, onzichtbare kracht te creëren, die kan vergeleken worden met een derde geest “, deze is de MasterMind.

Kijk maar naar Steve Jobs, Mark Zuckerberg, … zij doen dit allemaal! Waarom zou jij dan niet de kracht van een MasterMInd groep kunnen gebruiken om je zakelijke en persoonlijke groei te stimuleren?

[et_bloom_inline optin_id="optin_7"]

Ben jij een ondernemer met een sterke drive?  Heb jij een groei mindset?  Wil jij een verschil maken, niet alleen in je zakelijke leven maar ook in je persoonlijke leven?  Dan ben jij wellicht de ideale ondernemer om deel uit te maken van een master mind!

Aangezien de plaatsen beperkt zijn, werk ik met een intake gesprek.  Iedereen moet er uiteraard baat aan hebben om deel te nemen.  Boek snel je online afspraak met me in zodat ik jouw plekje kan reserveren!